Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 429 Om Inge Gamming « Gammings weblogi + Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-includes/post-template.php on line 284
Check out the Latest Articles:

Gammings weblogi är en del av Gammings sidor, som handlar om journalistik, världen, resor, golf, skidåkning och allt möjligt annat.

Weblogin är ett experiment. Mina ordinarie sidor finns på http://www.gamming.se.

Om du vill maila till mig med synpunkter kan du klicka här >>>. Det finns också en maillänk i botten på alla mina ordinarie sidor.

Geografiskt  finns jag i Vilshärad på hallandskusten, strax norr om Halmstad. I den mån jag är hemma. Som du säkert förstår av mina texter så reser jag en hel del.

Min bakgrund är 30 år som reporter på Expressen med uppdrag över hela världen. Bilden på den här sidan är tagen i baren på K Club på Irland.

K Club är en exklusiv golfanläggning där världens viktigaste golftävling, Ryder cup, spelades 2006. Jag fick tillfälle till ett intressant samtal med vd:n Michael Davern. Mer om detta i ett reportage som du hittar på den här länken >>>. Botanisera gärna bland alla mina sidor.

Inge Gamming