Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 429 2016 – Pannkaka av alltihop – hcpfusket fortsätter « Gammings weblogi + Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-includes/post-template.php on line 284
Check out the Latest Articles:

Egentligen skulle ni fått läsa den här länken först:
Golfförbundet kryper till korset och ändrar
hcpregler som fula  fuskare utnyttjat >>>

 Men den har golfförbundet plockat bort. Andemeningen var att färre sällskapsronder skulle bli godkända för hcphöjningar från 2016 – ärligare golf bli möjlig – kanske …
Ty sedan kom den här omskrivna versionen där
utrymmet för fuskarna ändå finns kvar – kanske …
Men det räckte inte med den reträtten. De nya bestämmelserna skulle ha presenterats 26 okt, men försenades eftersom det var en het potatis med motstridiga viljor.
De nya bestämmelserna skulle nu offentliggöras efter årsskiftet. Och tydligt var att förbundsledningen fått riktigt kalla fötter. Förändringarna när det gäller att komma åt hcpmissbruk med sällskapsronder blev närmast försumbara
Alltså – pannkaka av alltihop. Tvärtemot juridiska kommitténs enträgna önskningar vill förbundets höjdare inte göra någonting för att stoppa uppenbart hcpfusk. Rymliga samveten kan alltså fortsätta att fiffelhöja sig som förut.Comments are closed.