Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 429 2011 – En riktig mästare – i allt! « Gammings weblogi + Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-includes/post-template.php on line 284
Check out the Latest Articles:

Ingemar Stenmark vann Mästarnas mästare i TV 2011. Grattis! Det var inte överraskande.

Jag lärde känna honom under många år tillsammans i den alpina världscupen. Jag har alltid sagt att han kunde ha blivit världsmästare vilken idrottsgren han än satsat på. Att det blev utförsåknig beror naturligtvis på att han växte upp invid fjället i Tärnaby.

Men det kunde ha blivit nästan vad som helst. Ingemar är helt enkelt en makalös idrottskille med enorma kvaliteter. Jag har mött många världsstjärnor, men han går i en egen division.

Jag har sett honom göra höga frivolter utan ansats från en mjuk sandstrand i San Francisco. Jag har sett honom studsa på enhjuling uppför och nerför en stor hotelltrappa i Tokyo. Jag har sett honom rida på manshöga vågor med en surfbräda på Hawaii. Osv.

Vad han än prövade på så fixade han det. Det var otroligt imponerande.

Så, som sagt: Han hade blivit världsmästare vilken idrott han än ägnat sig åt.

Bilden: Stranden på Kauai, den yttersta av Hawaiiöarna, mars 1979, ett stopp på hemväg från världscupfinalen i Furano, Japan.Comments are closed.