Warning: Use of undefined constant OPTION_FILES - assumed 'OPTION_FILES' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-content/themes/magazeen/functions.php on line 429 2010-17 – Whiskey på frukostbordet, polis på första tee och den rent gudomliga Royal Portrush « Gammings weblogi + Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/1/6/gamming.se/httpd.www/wp/wp-includes/post-template.php on line 284
Check out the Latest Articles:

Jag skrev det här reportaget när jag återvände från en tripp som reseledare i Irland och Nordirland. Det är några år sedan. Men texten har förnyad aktualitet eftersom Royal Portrush, som jag skriver om, ska ta emot British Open 2019.
När walesaren Jamie Donaldson vann europatourens enda tävling på Royal Portrush sa han i sitt segertal att det var den bästa bana touren någonsin spelat på.
Ingen protesterade. Detta är en sagolikt fascinerande linksbana som slår nästan allt du kan uppleva i golfens värld. Inför British Open har den dessutom fått en ny avslutning som lyfter banan ännu ett snäpp – något man knappt trodde var möjligt.
I min rapport berättar jag också om golfarkitekten som blivit kvar i en bunker, hotellet som har whiskey på frukostbordet, och polisen som har en fullt utrustad tjänstecykel med siren och blåljus. Texten innehåller förstås även iakttagelser från golfbanorna, inte minst den rent gudomliga Royal Portrush och den alldeles sanslöst luxuösa K Club.
Klicka här >>> eller på Iriska äventyr i länklistan till vänster så får du hela texten och alla bilder.Comments are closed.